Trinta šparaginių pupelių sriuba

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Šparaginės pupelės, 200 gr.
  • Sviestas, 3 v.š.
  • Druska, 1 žiups.
  • Jogurtas, 100 gr.
  • Vynas, 0,5 stikl.
  • Grietinėlė, 1 v.š.
  • Žalumynai, 1 pund.
  • Citrinos sultys, 1 a.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Pasūdykite vandenį ir suberkite pupeles. Pavirkite apie 10 minučių, perkoškite, nuovirą supilkite į puodą.

  2. Pupeles sugrūskite ir sumaišykite su nuoviru. Į tą patį puodą supilkite vyną, grietinėlę, sudėkite sviestą, įberkite dar truputį druskos, pagardinkite pipirais ir virkite ant silpnos ugnies apie pusvalandį.

  3. Sriubą sutinkite, paskaninkite citrinų sultimis ir jogurtu. Galite papuošti žalumynais.

Receptą atsiuntė: Irena

Komentarai

Greita receptų paieška