Trinta žaliųjų žirnelių sriuba

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
10
Ingredientai:
  • Žalieji žirneliai, 400 gr.
  • Vištienos filė, 400 gr.
  • Bulvės, 2 vnt.
  • Morkos, 2 vnt.
  • Žalumynai, 1 pund.
  • druska, pipirai, 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos filė nuplaukite, supjaustykite kubeliais. Sudėkite į puodą, pilkite vandens ir virkite apie valandą, vis nugraibykite putas.

  2. Bulves nuskuskite, supjaustykite kubeliais ir dėkite į sultinį su vištiena, taip pat sudėkite skustas, smulkiai pjaustytas morkas bei žirnelius. Virkite apie 30-40 min. iki kol daržovės suminkštės, pagardinkite druska, pipirais, smulkintais žalumynais. Išvirtą sriubą sutrinkite.

  3. Sriubą patiekite su trupučiu grietinėlės bei skrebučiais.

Receptą atsiuntė: Lina

Komentarai (1)

Justa 2016-08-10 00:34
Vištienos tiek virti nereikia.
Greita receptų paieška