Troškintas triušis

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
8
Ingredientai:
  • Raudonas vynas, 2 stikl.
  • Actas, 3 v.š.
  • Aliejus, 3 v.š.
  • Druska
  • Čiobreliai
  • Sviestas, 2 v.š.
  • Svogūnas, 2 vnt.
  • Miltai, 1,5 v.š.
  • Triušis, 1 vnt.
  • Morkos, 2 vnt.
Gaminimo instrukcija:
  1. Triušieną stambiai supjaustykite ir užpilkite marinatu (jam sumaišomas raudonas vynas, vandeniu praskiestas actas, aliejus ir prieskoniai). Palikite per naktį šaldytuve.

  2. Mėsą gerai nuvarvinkite ir apkepkite svieste, sudėkite svogūnus ir morkas, patroškinkite.

  3. Pabarstykite miltais, dar patroškinkite, po truputį įpilkite perkošto marinato. Vis paragaukite, ar netrūksta prieskonių. Nevirtas triušio kepenėles susmulkinkite, užpilkite marinatu, išmaišykite, perkoškite ir sudėkite į troškinį. Patiekite su daržovėmis.

Receptą atsiuntė: Danguolė

Komentarai

Greita receptų paieška