Troškinti briuselio kopūstai su spanguolėmis

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Briuselio kopūstai, 400 gr.
  • Džiovintos spanguolės, 50 gr.
  • Apelsinas, 1 vnt.
  • Druska, 1 a.š.
  • Malti juodieji pipirai, 1 žiups.
  • Alyvuogių aliejus, 4 v.š.
Gaminimo instrukcija:

Įkaitinkite keptuvėje alyvuogių aliejų. Dėkite puselėmis pjaustytus briuselio kopūstus, džiovintas spanguoles, įberkite druskos ir pipirų, įspauskite apelsino sulčių. Troškinkite apie 20 minučių ant silpnos ugnies, kol kopūstai švelniai paruduos. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jurgis

Komentarai

Greita receptų paieška