Vištienos filė supjaustykite išilgai, ištepkite majonezu, pabarstykite prieskoniais, valandai palikite pasimarinuoti.
Šoninę supjaustykite smulkiais kubeliais
Į paruoštą filė įdėkite sviesto gabalėlį ir šoninės (galima sviestą aplipinti šonine ir lengvai pamaigius tarp rankų suformuoti pailgą formą).
Formuojame suktinukus ir užtvirtinkite dantų krapštuku. Apvoliokite džiūvėsiuose.
Apkepkite aliejuje iš visų pusių, sudėkite į puodą troškinimui.
Apipilkite vandeniu, tačiau taip, kad vanduo neapsemtų visų, maždaug iki pusės. Pagal skonį galime įdėti poro griežinėlių ir pan. Troškinkite apie 40 min. Prieš pabaigą supilkite grietinėlę.
Komentarai (2)