Troškintos daržovės su tofu ir kvinoja

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Virtos kvinojos kruopos, 2 stikl.
  • Tofu - sojų varškė, 1 vnt.
  • Raudona paprika, 1 vnt.
  • Morkos, 2 vnt.
  • Kopūstas, 0,25 galv.
  • Virtos bulvės, 2 vnt.
  • Norimos rūšies grybai, 2 sauj.
  • Ankštinės pupelės, 2 sauj.
  • Konservuoti kukurūzai arba žirneliai, 1 stikl.
  • Druska, 2 a.š.
  • Pipirai, 2 žiups.
  • Aliejaus kepimui, 4 v.š.
Gaminimo instrukcija:

Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Dėkite pirmiausia smulkiai pjaustytas kietas daržoves (kurias reikia ilgiausiai troškinti): morkas, bulves, kopūstą. Po maždaug 10 minučių dėkite visus kitus ingredientus, gerai išmaišykite ir dar pakepkite ant lengvos ugnies apie 10 minučių. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Sofija

Komentarai

Greita receptų paieška