Troškintų pangasijų filė su daržovių padažu

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Prieskoniai
  • Miltai, 2 v.š.
  • Citrina, 1 vnt.
  • Pangasijų filė, 1 kg
  • Prieskoniai
  • Šaldytos daržovės, 500 gr.
  • Raudonas svogūnas, 1 vnt.
  • Grietinė, 3 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Atitirpintą žuvį supjaustykite, įtrinkite druska ir prieskoniais, palaikykite apie valandą.

  2. Pavoliokite miltuose ir apkepkite, tada sudėkite į troškintuvą ir 15-20 min. patroškinkite. Šaldytas daržoves pakaitinkite keptuvėje, kad atsileistų, pabarstykite prieskoniais ir druska.

  3. Svogūną supjaustykite ir kepkite, kol suminkštės, tada sudėkite daržovės, užpilkite skysčio, kuriame troškinosi žuvis.

  4. Pakaitinti 5 min., sudėkite grietinę. Pasirūpinkite, kad padažas nebūtų per tirštas, paragaukite, ar netrūksta prieskonių.

  5. Žuvį sudėkite į lėkštę ir papuoškite griežinėliais pjaustyta citrina, atskirai patiekite padažą (tačiau galima ir tiesiog supilti ant viršaus).

  6. Valgyti su ryžiais.

Receptą atsiuntė: Jurgita

Komentarai

Greita receptų paieška