Užkepti žiediniai kopūstai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Smulkintas česnakas, 2 a.š.
  • Alyvuogių aliejus, 3 v.š.
  • Žiedinio kopūsto galva, 1 vnt.
  • Tarkuotas Parmezano sūris, 0,33
  • Druskos ir pipirų pagal skonį
  • Šviežių smulkintų petražolių, 1 v.š.
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkie orkaitę iki 220 laipsnių.

  2. Išskirstykite kopūstą, sudėkite į kepimo rankovę kartu su česnaku, supilkite aliejų, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

  3. Kepkite orkaitėje 25 minutes (po 15 min nuo kepimo pradžios rankovę supurtykite), po to prakirpkite rankovę, apibarstykite tarkuotu sūriu ir žalumynais, leiskite apskrusti (maždaug 5 minutes).

  4. Labai skanu ir paprasta, patiks visai šeimai!

Receptą atsiuntė: Gabija

Komentarai

Greita receptų paieška