Varškės apkepas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Varškė, 1 kg
  • Kiaušiniai, 6 vnt.
  • Cukrus, 6 v.š.
  • Manų kruopos, 6 v.š.
  • Kepimo milteliai, 0,25 a.š.
  • Razinos, 1 sauj.
Gaminimo instrukcija:
  1. Ištrinkite šakute varškę. Kitame inde išsukite kiaušinių trynius su cukrumi, sumaišykite su varške, sudėkite manus, kepimo miltelius, razinas, sumaišykite su išplaktais baltymais.

  2. Patepkite skardą riebalais ir pabarstykite džiūvėsėliais arba manais, iškrėskite į ją masę ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apue pusvalandį.

  3. Patiekiama su grietine arba uogiene.

Receptą atsiuntė: Luka

Komentarai

Greita receptų paieška