Virtiniai su kopūstų įdaru

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 350 gr.
  • Svogūnai, 70 gr.
  • Alyvuogių aliejus, 50 ml
  • Druska, 3 gr.
  • Morkos, 150 gr.
  • Baltagūžis kopūstas, 500 gr.
  • Vanduo, 150 ml
Gaminimo instrukcija:
  1. Suberkite į miltus druską, įpilkite apie 150 ml šilto vandens ir užminkykite minkštą tešlą. Pridenkite plėvele ir padėkite valandai į šaldytuvą.

  2. Sutarkuokite morkas ir svogūnus, apkepkite keletą minučių aliejuje, supjaustykite juostelėmis kopūstą.

  3. Atidėkite į šalį trečdalį morkų su svogūnais, į likusias troškintas daržoves sudėkite kopūstus. Pamaišydami troškinkite, kol kopūstai bus paruošti naudoti ir apkepę. Pagal skonį pabarstykite druska.

  4. Pabarstykite stalą miltais ir iškočiokite ne storesnį kaip 3 mm lakštą. Išspauskite skrituliukus, įdarykite, užlankstykite kraštus.

  5. Sudėkite miltuose pavoliotus virtinukus į pasūdytą verdantį vandenį, virkite 5-7 minutes, išgriebkite, apipilkite augaliniu aliejumi ir patiekite su likusiomis troškintomis daržovėmis ir žalumynais.

Receptą atsiuntė: Inga

Komentarai

Greita receptų paieška