Virtinukai su braškių įdaru

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Miltai, 20 gr.
  • Vanduo, 80 gr.
  • Kiaušinis, 1 vnt.
  • Druska, 1 žiups.
  • Braškės, 300 gr.
  • Cukrus, 50 gr.
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš kiaušinio, vandens, druskos ir miltų užminkykite tešlą, ją plonai iškočiokite ir supjaustykite (apskritimais ar kaip kitaip - kaip jūs darote).

  2. Į kiekvieną tešlos gabaliuką įdėkite po cukruje apvoliotą braškę ir suformuokite virtinuką.

  3. Virkite pasūdytame vandenyje 3-5 minutes.

  4. Prieš patiekdami apibarstykite cukrumi.

Receptą atsiuntė: Eimantė

Komentarai

Greita receptų paieška