Virto liežuvio receptas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Liežuvis, 800 gr.
  • Morkos, 2 vnt.
  • Petražolės
  • Salieras, 1 vnt.
  • Česnakai, 3 vnt.
  • Druska, 1 v.š.
  • Cukrus
  • Citrinos rūgštis
  • Krienai, 1 v.š.
  • Poras, 1 vnt.
  • Pipirai, 0,5 a.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuplaukite liežuvį ir įtrinkite pipirais, česnakais, sumaišytais su cukrumi, druska, citrinos rūgštimi. Padėkite į šaldytuvą 12 val.

  2. Išvirkite su daržovėmis. Išvirusį panardinkite į šaltą vandenį ir nulupkite. Supjaustykite griežinėliais, užpilkite krienų padažu ir dar kiek pakaitinkite. Prie liežuvio tinka karštos virtos bulvės.

Receptą atsiuntė: Neringa

Komentarai

Greita receptų paieška