Vištienos duonelė

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
5
Ingredientai:
  • Vištienos faršas, 800 gr.
  • Pievagrybiai, 200 gr.
  • Fermentinis sūris, 150 gr.
  • Kiaušiniai, 1 vnt.
  • Balta duona, 2 riek.
  • Pienas, 50 ml
  • Svogūnas, 1 vnt.
  • Druska, 1 žiups.
  • Juodieji pipirai, 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos faršą sumaišyti su kiaušiniu, išmirkyta piene duona, susmulkintu svogūnu, druska ir pipirais.

  2. Kepimo indą plonu sluoksniu iškloti vištienos faršu, sudėti pekepintus grybus, ant grybų - likusį faršą.

  3. Ant viršaus uždėti kelis gabalėlius sūrio.

  4. Kepti 220 laipsnių orkaitėje 25-30 minučių.

Receptą atsiuntė: Olga

Komentarai

Greita receptų paieška