Vištienos ir salierų mišrainė

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Neriebi grietinė, 2 v.š.
  • Garstyčios, 1 a.š.
  • Rauginti agurkai, 2 vnt.
  • Druska
  • Virta vištiena, 300 gr.
  • Saliero gumbas, 150 gr.
Gaminimo instrukcija:
  1. Perpjaukite agurkus, išimkite sėklas. Supjaustykite gabaliukais.

  2. Susmulkinkite mėsą.

  3. Saliero gumbą nulupkite ir supjaustykite.

  4. Iš grietinės ir garstyčių grūdelių paruoškite padažą. sumaišykite, pagal skonį pagardinkite druska ir tada užpilkite paruoštą padažą. Viską permaišykite ir padėkite šaltai 20-30 min, kad salotos taptų sultingesnės.

  5. Viską sumaišykite ir padėkite į šaldytuvą 20-30 min.

Receptą atsiuntė: Natalija

Komentarai

Greita receptų paieška