Žaliasis avokadų padažiukas salotoms (ir ne tik)

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Gerai prinokęs avokadas, 1 vnt.
  • Graikiškas jogurtas, 100 gr.
  • Žalumynai (bazilikai, kalendros, krapai ar kt.), 1 sauj.
  • Alyvuogių aliejus, 2 v.š.
  • Laimų sultys, 1 v.š.
  • Česnako skiltelė, 1 vnt.
  • Druska
  • Pipirai
  • Vanduo
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Viską (išskyrus vandenį) sudėkite į trintuvą ir pertrinkite. Atskieskite vandeniu iki norimos konsistencijos. Paragaukite, jeigu reikia - pridėkite dar druskos, pipirų ar sulčių.

  2. Šaldytuve sandariai uždarius galima laikyti 2-3 dienas. Tiks ne tik salotoms, bet ir prie maltinukų, orkaitėje keptų daržovių ir kitų patiekalų.

Receptą atsiuntė: Rasa

Komentarai

Greita receptų paieška