Įkaitinkite vaflių keptuvę, papurkškite ją aliejumi.
Dideliame dubenyje sumaišykite kopūstus, sūrį, kiaušinius, krakmolą ir papriką, pagal skonį pabarstykite druska ir pipirais.
Masę dėkite į vaflių keptuvę (kiekį reguliuokite pagal keptuvės dydį), kepkite apie 6 minutes.
Šiuos mažai angliavandenių turinčius vaflius galima valgyti vienus arba su priedais. Pavyzdžiui:
1 variantas: pusė trinto avokado, išspausta citrina, šlakelis alyvuogių aliejaus, truputis druskos, aitriųjų paprikų dribsniai.
2 variantas: pora šoninės juostelių, 2 pomidoro riekutės, salotos lapas, druska, pipirai, 2 šaukštai naminio majonezo.
3 variantas: 1 keptas kiaušinis, druska, pipirai, smulkinti žalumynai.
Komentarai