Žuvies ir daržovių troškinys

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Svogūnas, 1 vnt.
  • Česnakas, 2 skilt.
  • Petražolės, 1 vnt.
  • Druska, 1 žiups.
  • Žuvis, 1 kg
  • Morka, 1 vnt.
  • Svogūnas, 1 vnt.
  • Poras, 1 vnt.
  • Salieras, 1 vnt.
  • Lauro lapelis, 1 vnt.
Gaminimo instrukcija:
  1. Plonai supjaustykite daržoves, sudėkite į puodą, užpilkite verdančiu vandeniu, kad apsemtų, virkite 15min.

  2. Tada ant viršaus sudėkite supjaustytą gabaliukais žuvį, pabarstykite druska, uždenkite dangtį (jei reikės, vėliau dar įpilsite vandens).

  3. Virkite ant silpnos ugnies 45-50 min.

  4. Ataušinkite, į lėkštes iš pradžių dėkite žuvį, tada - daržoves, galiausiai užpilkite skysčiu.

Receptą atsiuntė: Donata

Komentarai

Greita receptų paieška