Sunku būtų rasti žmogų, visiškai nemėgstantį saldumynų – juk daugelis iš mūsų nebeįsivaizduoja savo gyvenimą be cukraus. Net tie, kurie deklaruoja nejaučiantys didelės simpatijos saldainiams, retkarčiais tikriausiai irgi nevengia vieno ar kito šaukštelio saldiklio įsiberti į kavą ar arbatą. Ką jau kalbėti apie įvairiuose pusgaminiuose aptinkamą ...
Skambiu „slaptųjų žudikų“ epitetu apibūdinami cukrus ir druska, kurių perteklinis vartojimas gali lemti aibę sveikatos sutrikimų. Specialistai pažymi, kad „slaptieji žudikai“ neretai tyko ten, kur mažiausiai tikimės.
Norite gyventi sveikiau, bet jums trūksta motyvacijos atsisakyti cukraus? Pasirodo, kad didžiausias pavojus slypi visai ne cukrinėje, o jau paruoštuose maisto produktuose!
Mums sunku įsivaizduoti, kiek cukraus yra mūsų kasdien vartojamuose produktuose – neretai nepadeda susigaudyti net ir etiketėje nurodyta sudėtis. Puslapio Sugarstacks.com kūrėjai surinko duomenis, kiek kokie produktai turi cukraus, ir vizualiai parodė tai rafinuoto cukraus kubeliais. Siūlome pamatyti patiems!
60 sekundžių - tiek laiko paprastai reikia kraujo ląstelei apkeliauti visą organizmą