3D želė tortai populiarėja vis labiau. Užtenka užmest akį į nuotraukas, kad suprastumėte, kodėl. Iš įprastų produktų galima sukurti fantastiškas kompozicijas, ir šį kartą norime pasidalinti šį meną įvaldžiusios Siew Heng Boon darbais.
Jeigu jums atrodo, kad veganiškas maistas nedžiugina nei akių, nei gomurio, jūs labai nustebsite. 16-metis Jose tapo „Instagram“ žvaigžde, pasidalinęs savo desertų nuotraukomis. Siūlome įsitikinti, kad būti veganu – ne taip jau ir blogai!
Ką galima paruošti iš šių uogų, jei neskaitytume uogienės? Ogi labai daug! Dalinamės keliomis idėjomis!
Ledai – ne tik skanus, bet ir naudingas desertas (tiesa, su sąlyga, kad jie parinkti teisingai). Ką apie juos reikia žinoti?
Jei 10 žmonių paklaustume, kas yra „tikras skanėstas“, greičiausiai išgirstume tiek pat skirtingų atsakymų. Ir tai nė kiek nenuostabu. Nuostabu yra tai, kad kai kurie „skanumynai“ tiesiog niekaip netilptų į mūsų įsivaizduojamus skanaus maisto rėmus.
Per didelis kiekis saldumynų - ne itin sveika, tačiau retkarčiais pasmaguriauti - tikrai ne nuodėmė. Juk kartais tiesiog būtina atsipalaiduoti ir pasilepinti. Taigi šį kartą - nuostabaus skonio, burnoje tirpstantis maskarponės ir vaisių desertas.
Jei mėgstate desertus, siūlome pamėginti juos pasidaryti patiems. Juk taip ne tik skaniau, bet ir daug sveikiau. Šiandien siūlome išbandyti obuolių drebučių receptą.
Kaulai yra organizmo kraujo gamykla. Kas sekundę kaulų čiulpai pagamina 3 milijonus raudonųjų kraujo kūnelių