Kodėl rūšiuojame ir rūpinamės aplinka – atsakys net ir mažas vaikas. Žmonės keliauja ir mato, kas nutinka su aplinka, kai nuolat teršiama. Labai svarbu, kad rūšiavimo procesas mums būtų patogus, nekeltų papildomų rūpesčių ir teiktų malonumą, todėl „Franke“ rūšiavimui siūlo tiek paprastas, tiek sudėtingesnes sistemas, leidžiančias integruoti kibi...
Virtuvė – vieta, kurioje susidaro palankios sąlygos daugintis bakterijoms, todėl čia labai svarbi higiena. Ant įprastų paviršių bakterijos dauginasi nuolat, ir jau po dvidešimties minučių jų skaičius išauga dvigubai.
Alkio jausmas atsiranda praradus 1% organizmo vandens. Netekus organizmui daugiau kaip 5% vandens, žmogus praranda sąmonę, o daugiau 10% - mirti