Skausmingi pojūčiai ryjant maistą arba seiles – gana paplitęs ir išties nemalonus reiškinys, ypač varginantis šaltuoju metų laiku. Kovoti su skausmu galima liaudiškomis priemonėmis. Štai 5 išties efektyvūs būdai!
Kodėl stipriai pašalus ar sušlapus kojas užgula nosį ir pradeda perštėti gerklę? Ko imtis, kad neįsisirgtumėte?
Kiekvienam iš mūsų kartais tenka patirti, kiek rūpesčių pridaro gerklės skausmas: kalbant skauda, maisto nuryti negali, o kur dar prisidėjęs bendras silpnumas, sloga ir kiti negalavimai... Statistika rodo, kad jis vienodai vargina tiek šaltuoju, tiek šiltuoju metų laiku, tik priežastys būna kitos. Rudenį, žiemą ir pavasarį gerklės ligas sukelian...
Statistika rodo, dažniausiai sergama rudenį. Ir tai nė kiek nestebina – juk sąlygos pasigauti ligą yra tiesiog idealios: drėgmė, temperatūrų kaita, šaltas vėjas...
Jeigu ima smarkiai plakti širdis, pasigaminkite citrinos sulčių ir medaus koncentratą ir išgerkite vienu ypu.