Himalajų druska pelnytai vadinama pačia švariausia druska pasaulyje. Himalajų kalnų masyvo nuo taršos ir neigiamo aplinkos poveikio milijonus metų saugota druska šiandien yra ypač vertinama dėl subtilaus skonio ir išskirtinės cheminės sudėties - joje yra net 84 mikroelementai. Himalajų druska galima gardinti maistą, paruošti vonią ar inhaliacija...
Druskos vartojimas kelia daugybę diskusijų, tačiau mokslininkai bei medikai vienbalsiai sutinka - druska žmogui gyvybiškai reikalinga. Saikingas jos vartojimas bei atsakingas naudingiausios druskos rūšies pasirinkimas - nemažiau svarbu. Rausvoji Himalajų druska vertinama dėl natūralumo, subtilaus skonio bei ypatingos cheminės sudėties.
40-50 % žmogaus kūno šilumos gali būti išvėdinta per galvą (be kepurės), nes galvoje yra labai daug kraujagyslių