Geriausia, ką jūs galite padaryti, kad palaikytumėte stiprų imunitetą – įtraukti į savo meniu daugiau natūralių imunostimuliatorių. Daržovės, kurias aptarsime, gali ne tik tai – jos mažina kai kurių ligų riziką, gerina bendrą savijautą ir išvaizdą (pirmiausiai jums padėkos oda, nagai ir plaukai). Tad įsidėkite į lėkštę bent porą tokių produktų!
Štai keletas natūralių profilaktinių priemonių imunitetui, kurias reikėtų vartoti nuolatos – vienas ar du kartai vargu ar bus veiksmingi.
Šaltuoju metų laiku dažną puola peršalimo ligos, galinčios peraugti ir į rimtesnius sutrikimus. Vidaus ligų gydytojos Dovilės Volodkovičienės teigimu, tai dar tikrai nereiškia, kad kelias savaites teks praleisti lovoje – net ir susirgus įmanoma greitai pagyti.
Liežuvis turi apie 9000 skonio receptorių. Skonis geriausiai skiriamas esant 24 laipsniams Celsijaus