Šių metų laiku karaliaujančias uogas ir kitas daržo gėrybes sočiai valgome šviežias, tačiau, kai jų atsargų pripildome ir ateičiai, į pagalbą pasitelkiame kepinius. Juk šviežiomis uogomis, vaisiais ar daržovėmis galima įdaryti blynus, kepti pyragus, dėti ant picos ar integruoti į kitus patiekalus. Tiesa, neatsiejamas kepinių komponentas – miltai...
Pavasaris ir vasara džiugina akis spalvų ir formų įvairove. Neaplenkia šis laikas ir konditerių – įkvėpti gamtos, jie kuria pasakiškas saldžių gėlių kompocijas. Kviečiame pasigrožėti!
Saldūs kepiniai bent retkarčiais puikuojasi net ir ant sveiko gyvenimo būdo propaguotojų stalo. Juk pyragas – tai klasika, o šiek tiek paeksperimentavus su įdarais, galima pasigaminti itin skanų ir nedaug cukraus turintį desertą. Štai kelios gudrybės, kad jūsų kepiniai būtų sveikesni.
Alkio jausmas atsiranda praradus 1% organizmo vandens. Netekus organizmui daugiau kaip 5% vandens, žmogus praranda sąmonę, o daugiau 10% - mirti