Šių metų laiku karaliaujančias uogas ir kitas daržo gėrybes sočiai valgome šviežias, tačiau, kai jų atsargų pripildome ir ateičiai, į pagalbą pasitelkiame kepinius. Juk šviežiomis uogomis, vaisiais ar daržovėmis galima įdaryti blynus, kepti pyragus, dėti ant picos ar integruoti į kitus patiekalus. Tiesa, neatsiejamas kepinių komponentas – miltai...
Pavasaris ir vasara džiugina akis spalvų ir formų įvairove. Neaplenkia šis laikas ir konditerių – įkvėpti gamtos, jie kuria pasakiškas saldžių gėlių kompocijas. Kviečiame pasigrožėti!
Saldūs kepiniai bent retkarčiais puikuojasi net ir ant sveiko gyvenimo būdo propaguotojų stalo. Juk pyragas – tai klasika, o šiek tiek paeksperimentavus su įdarais, galima pasigaminti itin skanų ir nedaug cukraus turintį desertą. Štai kelios gudrybės, kad jūsų kepiniai būtų sveikesni.
Liežuvis turi apie 9000 skonio receptorių. Skonis geriausiai skiriamas esant 24 laipsniams Celsijaus