Prieskoniais maistą gardiname visus metus, tačiau žiemą ypač norisi sodresnio skonio, sotesnių patiekalų. Kokius prieskonius geriausia rinktis?
Yra daugybė produktų, apie kurių naudą mes net nesusimąstome. Vienas iš jų – avokadų kauliukai.
Žalumynai ne tik suteikia patiekalams malonų aromatą ir subtilų skonį, bet ir papildo beišsenkančių naudingųjų medžiagų atsargas organizme, padeda įveikti daugelį negalavimų.
Pienas – skanus ir naudingas produktas. Ar žinojote, kad pagardinus jį prieskoniais galima išspręsti ne vieną sveikatos problemą?
Be prieskonių neapsieina nė viena virtuvė. Kokie su jais susiję mitai paplitę labiausiai? Kiek juose tiesos?
Prieskoniais maistą gardiname visus metus, bet žiemą virtuvė išsiskiria tuo, kad ypač norisi sodresnio skonio, sotesnių patiekalų. Kokius prieskonius geriausia rinktis?
Mičigano universiteto epidemiologė Suzanna Zick atliko keturis eksperimentus, norėdama išsiaiškinti, kaip imbieras veikia rytinius negalavimus. Nėščioms moterims keturias savaites buvo duodama po 1000 miligramų smulkinto imbiero arba po 500 miligramų imbierų ekstrakto.
Širdies ir kraujagyslių ligos – sveikatos sutrikimas, kasmet nusinešantis daugiausia žmonių gyvybių.