Ar žinojote, kad šiuo metu Europoje išmetama maždaug 88 mln. tonų maisto per metus? Prie to prisideda ir lietuviai – kiekvienas iš mūsų kasmet išmeta apie 60 kg nesuvalgyto maisto. Vasarą išmetamo maisto kiekiai išauga dar labiau, tai didžiulė žala ne tik planetai, jos resursams, bet ir kiekvienam vartotojui – tai gali ženkliai kirsti per kišenę...
Po Velykų lieka daug kietai virtų kiaušinių. Ką su jais veikti? Valgyti pusryčiams? Tai nuobodu ir neįdomu. Siūlome išbandyti šiuos receptus ir pasigaminti skanių ir originalių patiekalų!
Šiandien blynai yra žinomi visame pasaulyje. Ne paslaptis, jog populiarumo viršūnėje puikuojasi storieji amerikietiški blynai, taip pat ir ne mažiau pamėgti prancūzų šilko plonumo blyneliai. Blynų rūšių daugybė: lankstyti, purūs, saldaus arba pikantiško skonio, stori arba ploni, kurių skonis priklauso nuo įdaro arba tešlos recepto.
Jei sakote, kad nemėgstate kukurūzų, greičiausiai tiesiog nežinote, kaip juos tinkamai paruošti. Siūlome išbandyti šį receptą!
Ką galima paruošti iš šių uogų, jei neskaitytume uogienės? Ogi labai daug! Dalinamės keliomis idėjomis!
Pica – daugelio iš mūsų mėgstamas patiekalas. Kartais ja pasilepina net ir tie, kurie stengiasi maitintis sveikai. O ir nenuostabu – juk tai, kiek ji bus naudinga, priklauso tik nuo mūsų. Dalinamės keliomis šauniomis idėjomis!
Daugelis iš mūsų rytą pradeda puodeliu kavos ir sumuštiniu (išskyrus nebent tuos, kurie labiau rūpinasi savo mityba ir pusryčiams valgo košę). O paruošti sveikus ir skanius sumuštinius yra daugybė būdų. Dalinamės pačiomis įdomiausiomis idėjomis, ką galima užsidėti ant skrebučio.
Išskleistų plaučių paviršiaus plotas sudarytų 80 kvadratinių metrų. Tai maždaug pusė krepšinio aikštelės ploto