Trečiadienio vakarą menininkė ir televizijos laidų vedėja Nomeda Marčėnaitė bei virtuvės šefas Reinaldas Janonis surengė kulinarijos pamoką, kurioje svečius supažindino su stevijos augalu. Šis, dar vadinamas medaus žole, augalas pasižymi tuo, kad yra net 200 kartų saldesnis už įprastą cukrų ir neturi kalorijų, todėl yra puikus pasirinkimas sauga...
Kaip visiems puikiai žinoma, dailiosios lyties atstovės yra didelės saldumynų mėgėjos. Dirbtiniai saldikliai sukurti tarytum tam, kad šiuo malonumu būtų galima mėgautis amžinai. Vis dėlto neseniai atlikti bandymai su graužikais parodė, kad už tai tenka brangiai mokėti – saldiklių vartojimas didina vėžinių darinių vystymosi riziką
60 sekundžių - tiek laiko paprastai reikia kraujo ląstelei apkeliauti visą organizmą