Jei į namus netikėtai užsuko svečiai, galite juos pavaišinti skaniu, greitai paruošiamu ir labai gražiai atrodančiu užkandžiu: vyšniniais pomidoriukais su fetos sūrio įdaru.
Šiandien siūlome pasigaminti labai paprastai ir greitai paruošiamą apkepėlę, kurios gaminimas užtruks tik maždaug pusę valandos.
Statistinis lietuvis savo pietų dažniausiai neįsivaizduoja be mėsos. Tačiau kaip žinia, nuo mėsos labiau apsunkstama, todėl bent retkarčiais siūlome paimprovizuoti ir pietums rinktis daržovių patiekalus.
Jei norite pasigaminti šiltą užkandį, kurį galima gardžiai suvalgyti ir atšalusį - siūlome išbandyti keptus pievagrybius su daržovių ir silkės įdaru.
Gaminimas labai paprastas ir neilgai užtrunkantis. Užkandis labai lengvas, taigi puikiai tiks ne tik pietums, bet ir pavakariams.
Lietiniai - puikus patiekalas tiek sotiems pusryčiams, tiek pietums. Šį kartą norime pasiūlyti įprastus lietinius su neįprastu įdaru - špinatais ir fetos sūriu.
Pasigaminti šį apkepą tikrai nesudėtinga, o svarbiausia - galite naudoti pačias įvairiausias daržoves. Šiame recepte mes siūlome rinktis brokolius, tačiau jei brokolių nemėgstate, pakeiskite juos kalafijorais, paprikomis ar kitais ingredientais.
Jeigu skauda gerklę, smulkiai supjaustykite svogūną ir užpilkite cukrumi. Po kelių valandų perkoškite ir gerkite po šaukštelį. Citrinos sultys, pasaldintos medumi,- geriausias vaistas užkimus.