Lietinius blynelius pasigaminkite pagal savo mėgiamą receptą. Vietoj lašišos galite rinktis ir kitą sūdytą žuvį.
Reikės:
Krapus susmulkinkite, o lašišą supjaustykite nedideliais, maždaug 5 centimetrų ilgio gabaliukais. Blynelius ištepkite lydytu sūriu (sūrį rinkitės paprastą, be priedų, nes lašiša ir krapai suteiks pakankamai daug skonio) ir apibarstykite krapais.
Blynelius perpjaukite pusiau, o į puselės viduriuką dėkite po lašišos gabaliuką. Iš blynelių susukite ritinėlius arba kitaip juos sulankstykite.
Užkandis paruoštas. Skanaus!
Jeigu ima smarkiai plakti širdis, pasigaminkite citrinos sulčių ir medaus koncentratą ir išgerkite vienu ypu.
Kitas faktas
Komentarai