Ar kepti obuoliai jums neprimena vaikystės? Šį kartą siūlome pagardinti obuoliukus riešutais.
Reikės:
Graikinius riešutus susmulkinkite peiliu (nesutrupinkite labai smulkiai). obuolių viršūnėles išpjaukite, išimkite šerdeles, bet pačių viršūnėlių neišmeskite. Į kiekvieno obuolių vidų dėkite po šaukštelį medaus ir iki pat viršaus pripildykite riešutais.
Obuolių viršų apibarstykite cukraus pudra, sumaišyta su vaniliniu cukrumi. Obuolius sudėkite į kepimo formelę ir pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 150 laipsnių. Kepkite 15 minučių. Iškeptus obuoliukus uždenkite išpjautomis viršūnėlėmis ir gausiai apibarstykite cukraus pudra.
Kaulai yra organizmo kraujo gamykla. Kas sekundę kaulų čiulpai pagamina 3 milijonus raudonųjų kraujo kūnelių
Kitas faktas
Komentarai (4)