Grietinėlėje marinuota vištienos filė

Grietinėlėje marinuota vištienos filė

Vištienos filė gausis minkšta iš vidaus ir traški iš išorės.

Reikės:

 

  • 500 gramų vištienos filė
  • 200 ml liesos grietinėlės
  • Džiūvėsėlių
  • Druskos ir pipirų
  • Aliejaus

 

Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabaliukais, pagardinkite druska bei pipirais. Sudėkite gabaliukus į grietinėlę ir palikite šaldytuve 3-4 valandoms.

Tuomet filė gabaliukus apvoliokite džiūvėsėliuose. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite vištieną iš abiejų pusių. Mėsa gausis minkšta iš vidaus ir traški iš išorės.

Patiekite su pasirinktu garnyru.

Komentarai (6)

lora 2012-06-11 07:46
Reiks isbandyt.Manau bus skanu
Rūta 2012-06-10 14:29
to raminta- nereikia dėti saldžių :) paprastus kukurūzų dribsnius bet jokių priedų :)
Rima 2012-04-05 20:56
Galima gabaliukus apvolioti kokoso drožlėse , arba sesamo sėklose irgi labai gardu
Janina 2012-03-14 15:55
labai skanu
raminta 2012-03-02 15:31
o nuo dribsniu vistiena nepasidaro saldi?
ccc 2012-03-02 15:31
as ne dziuveselius, o trupintus dripsnius dedu, tada dar traskesni buna

Ar žinote, kad...

JAV specialistai teigia, kad gripas gali kelti daug didesnį pavojų negu raupai ar juodligė – jie nustatė, kad esama ryšio tarp gripo ir mirtinų infarkto atvejų, ir tvirtina, jog su gripu susijusių mirčių esama keturis kartus daugiau, negu iki šiol teigta.

Kitas faktas