Tai labai aromatingas desertas, tiesiog tirpstantis burnoje. Iš nurodyto produktų kiekio pagaminsite maždaug 6 porcijas.
Reikės:
Želatiną ištirpinkite 100 ml šalto virinto vandens ir palikite pastovėti tiek laiko, kiek nurodyta ant pakuotės. Kiaušinių trynius išmaišykite su cukrumi, pastatykite į vandens vonelę ir šildykite, kol cukrus pilnai ištirps. Į bendrą masę supilkite kavą, tuomet želatiną ir kaitinkite tol, kol želatinas pilnai ištirps. Nuimkite nuo ugnies ir palikite atšalti.
Grietinėlę išplakite (ne per stipriai, nes desertas gausis labai riebus) ir sumaišykite su kavos mase. Viską supilstykite į stiklines ir palikite pastovėti šaldytuve 3-4 valandoms.
Viename kvadratiniame pažasties odos centimetre gali būti iki 500 milijonų bakterijų
Kitas faktas
Komentarai (3)