Tai tikrai nuostabaus skonio, burnoje tirpstantys sausainiai, kuriuos pagaminsite lengvai ir greitai.
Reikės:
Kiaušinį ištrinkite su cukrumi, įdėkite varškę bei kokoso drožlės ir gerai viską išmaišykite. Suberkite miltus sumaišytus su kepimo soda ir išminkykite tešlą. Tešla neturi būti labai kieta.
Iš paruoštos tešlos suformuokite rutuliukus, o į jų vidų įdėkite po vieną migdolo riešutą. Jei rutuliukai trūkinėja, galite sušlapinti rankas, kad tešla labiau kibtų. Paruoštus rutuliukus išvoliokite sezamo sėklose ir kepkite gruzdintuvėje arba gilioje keptuvėje, dideliame kiekyje aliejaus, ant vidutinės ugnies.
Kai sausainiukai įgaus auksinį atspalvį - ištraukite juos ir sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.
Jei be perstojo rėktum 8 metus, 7 mėnesius ir 6 dienas, tai pagamintum pakankamai energijos užvirinti vandenį vienam kavos puodeliui
Kitas faktas
Komentarai (5)