Ar dažnai tenka valgyti sausainius, kurie būtų pagaminti be miltų? Mes jums paruošėme kaip tik tokį receptuką.
Reikės:
Migdolus užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite pastovėti 10 minučių (tokiu būdu riešutus bus lengviau nuvalyti). Vandenį nupilkite, o riešutų viršų gražiai nuvalykite. Riešutus sudėkite į blenderį ir gerai sutrinkite. Migdolus sumaišykite su paprastu ir vaniliniu cukrumi.
Atskirame indelyje išplakite kiaušinį, užpilkite juo riešutus ir gerai išmaišykite. Iš gautos masės suformuokite nedidelius skrituliukus. Kepimo skardą padenkite kepimo popieriumi arba aliejumi, sudėkite paruoštus sausainius ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 20-25 minutes.
Kaulai yra organizmo kraujo gamykla. Kas sekundę kaulų čiulpai pagamina 3 milijonus raudonųjų kraujo kūnelių
Kitas faktas
Komentarai (5)