Sunku patikėti, bet metų laikas, kuriuo gimstame, turi daug įtakos ir mūsų charakteriui, ir asmenybės bruožams. Galime juoktis, kai astrologai sako, kad žvaigždės lemia dar ir mūsų ateitį, tačiau turbūt ir patys pastebėjote, kad jos savotiškai pakoreguoja mūsų pažiūras, tai, ką mėgstame, ir ko ne. Šiuo atžvilgiu Zodiakas išties gali būti visai smagus, pramoginis įrankis geriau pažinti save.
Pavyzdžiui, jei esate gimę po Svarstyklių ženklu, tikėtina, matote daugiau, nei kiti žmonės, – abi medalio puses iš karto, kaip sakoma. O jeigu esate Dvyniai, veikiausiai itin smalsūs ir mėgstate klausti.
Aišku, asmenybės bruožai yra viena, bet ar gali Zodiakas lemti konkretesnius dalykus? Pavyzdžiui, maistą, kurį vieno ar kito ženklo žmonėms būtų sveikiausia valgyti? Kai kurie specialistai sako, kad taip.
Maistas, žinoma, yra skonio dalykas, to niekas neginčija. Ir vis dėlto esama tam tikrų kiekvienam ženklui būdingų savybių, padedančių kone idealiai subalansuoti dietą.
Pasitikrinkite, ar jūsų kulinariniai pomėgiai sutampa su jūsų ženklo. Jeigu ne, gal atėjo metas leistis į nuotykį ir paragauti ko nors nauja?
Avinas (kovo 21 – balandžio 20)
Mėgstate aštrų, gausiai prieskoniais pagardintą maistą? Nėra ko stebėtis – šiaip ar taip, esate Ugnies stichijos ženklas.
Avino ženklo žmonės labiausiai nepakenčia prėsko skonio ir savo valia tokio maisto nė už ką nesirinks. Jums patinka valgiai „su cinkeliu“, taigi nesąmoningai linkstate prie visko, kas pagardinta įdomiais prieskoniais ar bent aplieta aštriu padažu.
Turite polinkį ir nuotykiams – drąsiai neriate į juos stačia galva, tad jums nieko nereiškia ir paragauti egzotiškų patiekalų.
Vidutiniškai suaugęs žmogus turi apie 100 milijardų smegenų ląstelių, iš kurių apie 85000 prarandame kasdien. Jei visas savo smegenų ląsteles sujungtume į siūlą, jo užtektų nuo čia iki saulės ir atgal..
Kitas faktas
Komentarai