Tai minkšti, purūs ir labai aromatingi keksiukai. Iš nurodyto produktų kiekio pagaminsite maždaug 20 keksų.
Reikės:
Moliūgą sutarkuokite ir nupilkite jo sultis (jeigu jų labai daug). Citrinos žievelę nulupkite ir smulkiai sutarkuokite. Citrinos minkštimą išspauskite (reikės 50 ml sulčių).
Indelyje sutrinkite cukrų ir sviestą, įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite. Suberkite citrinos žieveles, moliūgą, kepimo miltelius bei miltus, supilkite sultis ir visą tešlą gerai išminkykite.
Kepimo formeles padenkite kepimo popieriumi arba patepkite sviestu, dugną padenkite tešla (maždaug 2-3 centimetrų aukščio), dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių ir kepkite 25-30 minučių. Iškeptus keksiukus padenkite tirpintu šokoladu, karamele ar kita glazūra. Papuoškite riešutais.
Viename kvadratiniame pažasties odos centimetre gali būti iki 500 milijonų bakterijų
Kitas faktas
Komentarai