Paruoštą desertą galima papuošti ne tik pistacijomis, bet ir baltojo šokolado drožlėmis.
Reikės:
Pieną supilkite į puodą, į ji sudėkite gabaliukais laužytą šokoladą ir nuolatos maišydami viską pakaitinkite, kol šokoladas pilnai ištirps. Kai tik mišinys pradės virti - nuimkite nuo ugnies.
Trynius ištrinkite su cukrumi, krakmolu ir kakava. Šią masę atsargiai įmaišykite į pieną, pastatykite ant nedidelės ugnies ir nuolatos maišydami kaitinkite, kol masė pilnai sutirštės.
Tuomet visą masę perdėkite į indelį, sudėkite sviestą ir šiek tiek pamaišykite su mikseriu. Paruoštą desertą supilstykite į desertinius indelius ir padėkite į šaldytuvą, kad atšaltų. Prieš patiekiant papuoškite smulkintomis pistacijomis.
Kaulai yra organizmo kraujo gamykla. Kas sekundę kaulų čiulpai pagamina 3 milijonus raudonųjų kraujo kūnelių
Kitas faktas
Komentarai (1)