Ar kada esate ragavę indiško maisto? Jei taip, tuomet be abejonės žinote, kad indai mėgta aštrius prieskonius. Mūsų siūlomi blyneliai - taip pat aštrūs, tačiau labai skanūs.
Reikės:
Bulves išvirkite ir kuo smulkiau sutrinkite. Į bulvių masę sudėkite smulkintus svogūnus, kapotas petražoles (arba kalendrą), žirnelius ir likusius ingredientus (išskyrus feta sūrį). Viską gerai išmaišykite ir įkaitintoje keptuvėje suformuokite blynelius. Kai blyneliai gražiai paruduos iš abiejų pusių - ištraukite juos ir sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebalų perteklius. Prie šiltų blynelių patiekite smulkintą feta sūrį.
Jeigu skauda gerklę, smulkiai supjaustykite svogūną ir užpilkite cukrumi. Po kelių valandų perkoškite ir gerkite po šaukštelį. Citrinos sultys, pasaldintos medumi,- geriausias vaistas užkimus.
Kitas faktas
Komentarai (3)