Jei pyragą valgysite karštą, rekomenduojame pagardinti jį vaniliniais ledais.
Tai minkšti, purūs ir labai aromatingi keksiukai. Iš nurodyto produktų kiekio pagaminsite maždaug 20 keksų.
Vietoje abrikosų galima naudoti bet kuriuos kitus vaisius ar uogas.
Jeigu nemėgstate moliūgų, gal tiesiog nemokate jų tinkamai paruošti? Išmokti verta – juk iš tiesų jie ne tik skanūs, bet ir naudingi.
Jei nemėgstate juodojo šokolado, galite rinktis pienišką, tačiau tokiu atveju geriau maišyti juodąjį ir pienišką šokoladą pusiau.
Vištienos kroketus galima valgyti vienus, nes jie patiekiami kartu su šviežiomis daržovėmis arba su pasirinktu garnyru.
Tai puikus ir labai gaivinantis desertas. Desertą reikėtų suvalgyti iš karto po pagaminimo.
Varškė, o taip pat ir kiti pieno produktai - gyvybiškai svarbūs tiek vaikams, tiek suaugusiems žmonėms. Šį kartą siūlome labai purų ir skanų varškės apkepą.
Vaisinės salotos - puikus užkandis ir tikra atgaiva. Ypatingai saulėtomis, pavasarinėmis dienomis.
Jei norite, kad sriuba būtų aštresnė, galite įpilti šiek tiek čili padažo.
Šios salotos ne tik labai skanios, bet ir itin pavasariškai atrodo, taigi puikiai tiks Velykiniam stalui.
Vištienos suktinukus galite pateikti su pasirinktu garnyru: ryžiais, bulvėmis ar tiesiog salotomis.
Idealios figūros siekti padeda ne tik fizinis aktyvumas, bet ir taisyklinga mityba. Ypač svarbu tai, ką valgome pusryčiams.
Kartais suktis virtuvėje tiesiog nelieka laiko, o jei netikėtai į namus užsuka svečiai - pavaišinti kuo nors tiesiog būtina. Tokiais atvejais labai padeda lengvai ir greitai paruošiamos užtepėlės.
Ar kepti obuoliai jums neprimena vaikystės? Šį kartą siūlome pagardinti obuoliukus riešutais.
Jei užkandžio iš karto nevalgysite, avokadą apipilkite citrinų sultimis, kad jis nepakeistų spalvos.
Lietinius blynelius pasigaminkite pagal savo mėgiamą receptą. Vietoj lašišos galite rinktis ir kitą sūdytą žuvį.
Pyragas gaunasi labai minkštas ir aromatingas. Itin skanus, kol dar šiltas.
Užkandis labai greitai ir paprastai pagaminamas. Nepamirškite, kad kiaušiniai gana greitai genda, todėl užkandžio ilgai nelaikykite.
Užkandėlės pagaminimui reikalingą lydytą sūrį rinkitės be jokių prieskonių arba tik su žolelėmis.
Jeigu skauda gerklę, smulkiai supjaustykite svogūną ir užpilkite cukrumi. Po kelių valandų perkoškite ir gerkite po šaukštelį. Citrinos sultys, pasaldintos medumi,- geriausias vaistas užkimus.